La natura s’ensenyoreix del Pla de la Seu

Les herbes creixen entre les llambordes dotant l’espai d’un aspecte inusual

Per . Actualitzat el

Com si fos el metratge d’una pel·lícula apolítica, la pandèmia ens ofereix imatges fins fa un mes inimaginables. Aquests darrers dies, les xarxes socials s’han fet ressò d’una d’aquestes: l’estat del Pla de la Seu on la manca de trepitjades i l’arribada de la primavera han coincidit per dotar-lo d’un aspecte ignot. Les herbes, majoritàriament xicoies, s’han afanyat a treure el cap i ocupar l’espai de les terrasses i dels vianants ara només recorregut per gats solitaris i algun partaltenc que va a comprar o tirar les escombraries.

Una més de les estampes insòlites que ens deixa aquest confinament i que en aquest cas es produeix en un dels espais més emblemàtics de la ciutat on fa uns dies havien de passar els passos de la Processó del Sant Enterrament i on s’hi reprodueixen durant l’any esdeveniments tan importants com l’Entrada del Braç de Santa Tecla o els pilars caminant.