Activitat el Pla d’Actuació Municipal per risc de ventades i de fort onatge

Entre les incidències registrades ha caigut un arbre a la plaça Verdaguer

Per . Actualitzat el

Un arbre ha caigut aquest dilluns a la tarda a la plaça Verdaguer de Tarragona. Ningú ha resultat ferit tot i ocorre en un espai molt concorregut especialment per les famílies. Protecció Civil demana prudència a causa d’aquests forts episodis de vent i l’Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d’Actuació Municipal per risc de ventades i de fort onatge en fase d’alerta per risc de fort onatge.

La Conselleria de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d’Actuació Municipal en fase d’alerta pel risc de ventades, que s’afegeix al que s’ha activat aquest matí –també en fase d’alerta- per risc de fort onatge. En aquest sentit, s’han tancat els parcs i jardins per seguretat.

Es recomana a la població seguir els consells de prevenció, com no deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes o terrasses. No apropar-se a esculleres o espigons i, en general tenir en compte els objectes susceptibles de caure a la via pública.

Es poden consultar el conjunt de consells de prevenció al web de l’Ajuntament:

En cas de necessitat, hom pot trucar al telèfon d’emergències de la Generalitat: 112 o a la guàrdia urbana de Tarragona: 092.

El consistori recomana no banyar-se ni quedar-se prop de la vora del mar, així com allunyar-se de l’escullera i dels passejos marítims a causa de l’important temporal marítim que la Costa Daurada viu aquestes hores.

Al web de l’Ajuntament de Tarragona trobareu consells d’actuació en aquest cas.