La botiga museu d’art africà Synachy’s Touch es trasllada al carrer Méndez Núñez

Per . Actualitzat el

La botiga museu Synachy’s Touch estrena nou emplaçament després de més d’una dècada a la Rambla Vella. El nou local ubicat al carrer Méndez Núñez de la capital tarragonina té una planta baixa més àmplia que permet gaudir de l’exposició a peu pla i facilita que persones amb mobilitat baixia puguin veure-la.
Amb una ubicació més cèntrica, a tocar de la Rambla Nova i de l’entorn del Mercat Central, el comerç ja ha reobert les seves portes. Peter Asuzu, el propietari de Synachy’s Touch, recorda que l’objectiu primordial de l’establiment és fer de pont entre Tarragona i Àfrica, «donar a conèixer als tarragonins què és Àfrica». Ens explica que moltes vegades també es dona aquest feedback a la inversa i és ell qui s’encarrega d’explicar els atractius i les peculiaritats de Tarragona a gent vinguda del continent negre.