Segona nit d’aldarulls i violència policial

Els mossos van atropellar un noi de 17 anys que està hospitalitzat

Per . Actualitzat el

Les mobilitzacions no s’aturen i els cossos polícials les reprimeixen amb contundència. El que comença com una manifestació pacífica acaba amb una batussa cada cop que arriben els cossos de seguretat autonòmics i de l’estat. Els aldarulls de dimecres al vespre i a la nit en diferents punts de Catalunya s’han saldat amb 33 detinguts (5 dels quals a Tarragona) i 24 mossos d’Esquadra ferits, segons han informat a l’ACN.

Entre els manifestants ferits, el més greu un noi de 17 anys que ha estat atropellat per una furgoneta dels Mossos d’Esquadra a Tarragona epresenta policontusions i està estable, segons ha informat l’Hospital Joan XXIII.

Quedarà ingressat en una sala d’intermitjos, afirma la mateixa font. Amb aquest, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 52 persones al llarg del dia arreu de Catalunya. 32 assistències han estat a Barcelona ciutat, 10 a Lleida, 5 a Girona, 2 a Manresa, 1 a Sils i 1 a Sallent. A banda, els Bombers de Barcelona han atès una contusió facial amb possible afectació ocular, pendent de seguiment hospitalari.