L’Ajuntament suspèn l’activitat institucional

Prop de dos centenars de persones s’han concentrat en contra de la sentència als presos polítics

Per . Actualitzat el

La sentència als presos polítics ha mobilitzat la ciutadania i les institucions. A les 10 del matí, prop de dos centenars de persones s’han aplegat davant la porta de l’Ajuntament de Tarragona per protestar en contra de les sentències del Tribunal Suprem envers als presos polítics. El consistori ja ha anunciat que suspèn l’activitat institucional durant el dia d’avui i resta a l’espera de parlar amb els altres grups municipals i amb altres administracions.

Per la seva banda, els CDR han convocat concentració davant dels jutjats de Tarragona i els membres del consistori concentrats a la plaça de la Font han començat a baixar-hi en el moment de la redacció d’aquesta notícia.