Comença el tsunami

El poble de Tarragona es mobilitza i talla diverses vies de comunicació com a resposta a la sentència

Per . Actualitzat el

La gent de Tarragona ha sortit al carrer només saber-se les condemnes als presos polítics catalans. Més d’un miler de persones han sembrat el caos a diversos punts de la ciutat col·lapsant diverses vies de comunicació com l’A-7 i la plaça Imperial. També han intentat accedir a l’estació de trens de Renfe sense èxit.

Les concentracions han començat a l’Ajuntament de Tarragona, davant dels jutjats i al Campus Catalunya de la URV i s’han trobat a la rambla President Lluís Companys per aturar el trànsit de la plaça Imperial Tàrraco i cridar consignes davant de la subdelegació del Govern. Tot seguit han aturat l’A-7 durant menys de mitja hora, han tornat a la plaça Imperial Tàrraco i han seguit tallant carrers fins arribar a l’estació de Renfe on no han pogut entrar a causa del dispositiu policial.

A hores d’ara, la plaça Imperial Tàrraco segueix tallada i s’ha convocat una manifestació a les vuit del vespre a la plaça de la Font.