Tot a punt per la 4a reunió dels Picapiedra Bikers

La trobada es durà a terme aquest dissabte i recaptarà fons per a La Muntanyeta

Per . Actualitzat el

Els Picapiedra Bikers organitzen la quarta reunió de motociclistes a Tarragona. Després de l’èxit de les anteriors edicions, enguany recaptaran fons per l’Associació Provincial de Paràlisis Cerebral de Tarragona La Muntanyeta. Es tracta d’un acte obert a tothom que començarà amb un esmorzar popular a la plaça de Cuba de Sant Pere i Sant Pau, centre neuràlgic de l’esdeveniment, que acabarà amb concerts de rock fins ben entrada la nit.

El pròxim dissabte 6 de juliol se celebrarà aquest esdeveniment que començarà amb una ruta de motocicletes de 50 quilòmetres (prèvia xerrada de seguretat viària monitorada) que donarà el tret de sortida des de la plaça de Cuba del barri tarragoní  i recorrerà diversos llocs del Camp de Tarragona amb parada a la Secuita, on l’Ajuntament ha cedit la piscina del municipi perquè als participants facin un refrigeri i aprofitin per remullar-se. Els organitzadors recorden que s’hi pot anar amb qualsevol moto però no en ciclomotors, perquè es passarà per vies que no n’autoritzen la circulació. Tot i que les inscripcions es fan el mateix dia, s’espera una gran afluència de gent tenint en compte que l’any passat van participar-hi 188 motos i que enguany, a diferència d’altres edicions, no cau ni en Sant Joan ni en Sant Pere.

Després de la ruta, la festa continua a la plaça de Cuba amb una fideuada popular per a unes 400 persones i l’obertura de la zona de marxandatge i estands. També es realitzaran sortejos i concursos de productes cedits pels 30 col·laboradors de l’acte. L’esdeveniment acabarà amb els concerts de rock de tres bandes que faran versions d’èxits de rock i heavy dels vuitanta i noranta.