El Petonet rep un guardó internacional

Per . Actualitzat el

El licor d’arròs fet a Tarragona, El Petonet, ha obtingut dues medalles d’or de la mà del comitè d’experts International Taste & Quality Institute, a Brussel·les. Aquest reconeixement l’ha aconseguit després d’un tast a cegues en el qual més de 250 experts han li han atorgat la distinció. Aquest reconeixement se suma al premi que va rebre a la Fira Alimentària 2018.

«És un reconeixement a una idea i, sobretot, a un producte nascut i fet a Tarragona, que és molt important per al comerç», ens explica el restaurador José López, que dona molta importància al fet que la ciutat tingui un producte propi tan valorat de cara a les vendes als turistes. En aquest sentit, José López espera que «Tarragona reconegui al licor el mèrit d’haver rebut aquest guardó, sobretot en l’àmbit institucional».

Així doncs, El Petonet acumula ja dos guardons importants en quatre anys de vida. Un licor quilòmetre zero que ja ens ha sorprès amb els bombons o el sorbet de Petonet, que aquest estiu es prepara per estar present a les festes de Sant Magí, qui sap si per oferir, una alternativa a la Mamadeta.