L’aula de teatre de la URV celebra 25 anys amb 3 estrenes

Per . Actualitzat el

L’aula de teatre del a URV celebra els seus 25 anys d’existència potenciant la seva estreta col·laboració amb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i impulsant conjuntament la creació i la formació escènica, de forma decidida, a través del projecte compartit Experimenta Teatre. «Seguim celebrant el nostre aniversari fent allò que més ens agrada, crear i fer recerca escènica», explica el seu director, Joan Pascual. El resultat d’aquesta tasca de creació es podrà veure la pròxima setmana amb l’estrena de tres espectacles. Dos el dilluns 27 i el dimarts 28 de maig a les 19h al Teatre Magatzem i un el dijous 30 de maig al Teatre Metropol dins de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona

Teatre el Magatzem 27 de maig a les 19h

Com posar un elefant dins una capsa de sabates

Descripció:
Espectacle basat en les improvisacions del taller d’Introducció al Teatre de l’Aula de Teatre de la URV – Experimenta Teatre. Collage dramàtic on un grup d’actors es mou, s’expressa i crea simbiosis prodigioses amb el desig obstinat d’afegir més llenya al foc a la incertesa de tot allò que ens envolta.

Actors participants:
Eulàlia Guinovart Pedescoll, Miriam Sánchez Sáez, Natàlia Aznar Martí, Clara Lucía Maza Cuello, Jair Alfonso Wells Llanos, Marina Rodríguez Gonzálvez, Xènia Roviralta i Travieso, Blanca Ripoll Gómez, Nuria Marin Cabestany, Alexis López Troncoso, Francesca Fornari, Albert Pagà Riera, Susana de Llobet Masachs, Matheus Sampaio Galvao, Ricardo Bonache Samaniego, Ana Beatriz Pintar, Carlos Cercós Pérez i Alaitz Leatxe Portillo.

Il·luminació: Alex Manríquez

Direcció de l’espectacle: Joan Rioné

Direcció de l’Aula: Joan Pascual

 

Teatre el Magatzem 27 de maig de 2019 a les 19h

In móbiles

Els mòbils s’han convertit en una nova pròtesi humana. Podem viure i ser feliços sense ells?
Ens humanitza o ens a lligat de mans i ens anestèsia ?
Comunicació, relacions personals, passions amagades, obsessions…visons aïllades d’una món confrontat amb el no res…

Un espectacle a partir de les idees de Dídac Gassó Ariño , Noémie Delavennat

Actors: Dídac Gassó Ariño , Noémie Delavennat
Vestuari i espai escènic: In mòbil.es
Assessorament escènic: Joan Pascual
Direcció i dramatúrgia : Alex Manriquez

Aquest espectacle està incorporat al programa d’ajuts a la creació escènica de l’Aula de teatre de la URV

 

Teatre Metropol 30 de maig de 2019 a les 21h
MOSTRA DE TEATRE JOVE

L’estació de Calinòpia i altres peces
de Joan Brossa

L’aula de teatre de la URV vol celebrar el seus 25 anys de treball, formació i recerca fent el que saben fer, compartir experiències i possibilitar una experiència en l’àmbit de les arts escèniques.
I que millor fita que recuperar dues experiències anteriors, per un costat reprendre un treball sobre Joan Brossa aprofitant que s’està celebrant l’any Brossa i tornar a la mostra de teatre jove després d’uns quants anys d’absència, una mostra imprescindible a casa nostra i una possibilitat immillorable de gaudir d’una programació jove i d’un intercanvi d’experiències escèniques.
Un recorregut per la poètica escènica de Joan Brossa. Una visió calidoscòpica de la seva obra, una incursió en el món de la poesia visual i la escena contemporània, d’un dels autors catalans més influents en les arts en general.
L’aula de teatre de la URV un espai de llibertat, un espai de trobada , un espai obert a tothom !
Fitxa artística:

L’estació de Calinòpia i altres peces
de Joan Brossa

Actors
Elisa Alegre, Marta Domingo, Alaitz Leache, Arnau Ledesma, Albert Luna, Clara Maza, Paula Moles, Manuel Morillo, Emma Pajares, Laura Pascual, Carlos Pereira, Laura Revillas, Matheus Sampaio, Maria Vilaltalla
Construcció escènica: Alex Manriquez
Vestuari: Aula de Teatre de la URV
Assessorament escènic i filològic: Enric Garriga
Assistència tècnica: Joan Rioné, Marta Grau
Direcció i dramatúrgia: Joan Pascual