El misteri dels monjos de la Chartreuse, el nou ‘escape room’ tarragoní

Habitakulum renova la seva sala i ho fa amb una ambientació molt tarragonina i fent viatjar els participants 200 anys enrere

Per . Actualitzat el

Una hora per complir la missió i sortir. No, no és l’argument d’una pel·lícula amb actors i efectes especials. Això és real, tangible. Seixanta minuts viscuts en primera persona i en companyia. Només de nosaltres depèn aconseguir-ho o no. Es tracta d’un ‘escape room’.
Fa anys que aquests espais d’oci triomfen arreu, i Tarragona no n’és una excepció. Ara la ciutat té un nou reclam molt tarragoní: resoldre el misteri dels monjos de la Chartreuse…
Viatgem al 1810, en 60 minuts arribaran les tropes napoleòniques. Cal recuperar el manuscrit que conté la recepta de l’elixir del Chartreuse abans no ens arrestin els soldats de Napoleó, però per fer-ho haurem de resoldre enigmes i descobrir els secrets i els passadissos ocults dels monjos de la Chartreuse. Tot això abans no sonin les quatre campanades que marquen el final de l’hora i que ens deixarien atrapats dos segles enrere a mercès de les tropes de l’emperador.
El Ricard, responsable del joc, ens explica que aquest és un escape room pensat per a tots els públics. D’un nivell prou baix per garantir-ne l’èxit amb la idea que també les famílies amb nens s’animin a provar-lo.
Amb una ambientació molt cuidada i enigmes que posen a prova tots sentits, la nova sala de l’escape room Habitakulum esdevé una proposta molt aconsellable per passar la tarda.