L’Ajuntament del Vendrell rep els alumnes de l’escola Àngel Guimerà

Van ser els guanyadors del FIC CAT pel seu curtmetratge ‘Una mirada de pau’

Per . Actualitzat el

El passat dijous, als jardins del Museu Deu, l’alcaldessa en funcions i regidora de Cultura, Eva M. Serramià, i el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, van oferir una recepció als alumnes de tercer de primària de l’escola Àngel Guimerà, guanyadors del premi a la millor producció d’un centre educatiu del FIC CAT (Festival Internacional de Cinema en Català de la Costa Daurada).

D’aquesta manera, l’Ajuntament del Vendrell ha volgut fer un reconeixement a la tasca feta pels alumnes i mestres de tercer de l’escola Àngel Guimerà, que van resultar guanyadors del premi del FIC CAT amb el seu curtmetratge “Una mirada de pau”, dirigit per Toni Villazán (Zolen Films).

A la recepció dels jardins del Museu hi van assistir una representació dels nens i nenes participants al curtmetratge acompanyats de les seves famílies, així com els tres tutors de tercer i la directora de l’escola, Irene Ortoll.  Aquesta va agrair en el seu nom aquest reconeixement de l’Ajuntament i va valorar positivament l’experiència que ha suposat per als alumnes aquesta aventura cinematogràfica. També dos alumnes van explicar algunes impressions i anècdotes del rodatge.

Tant l’alcaldessa en funcions, Eva M. Serramià, com el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, van felicitar els nens i nenes pel premi però sobretot per haver après participant en una experiència enriquidora, gravar un curtmetratge, que a més, té com a fil conductor el fill il·lustre del Vendrell, Pau Casals.