500 atletes han participat a la 9a edició de la Cursa Pont del Diable

Per . Actualitzat el

500 atletes han participat aquest diumenge 29 d’abril a la 9ª edició de la Cursa del Pont del Diable by Peugeot Joaquin Oliva, una prova puntuable per la Lliga Trail Nord que ja s’ha consolidat com la cursa de muntanya de referència a la ciutat de Tarragona.

A les 10 h, amb l’animació del grup de batukada i sota una lleugera pluja, s’ha donat el tret de sortida de la cursa des del local de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. El recorregut ha transcorregut inicialment pel tram urbà del barri per desprès endinsar-se cap al bosc, per camins i senders dels voltants del Pont del Diable, passant per sota d’aquest i on tots els corredors han estat fotografiats podent gaudir d’un record de la cursa del seu pas per aquest monument emblemàtic de la ciutat de Tarragona.

En categoria masculina, el vencedor ha estat Jordi Garcia (40:21) del club AC77. 26 segons després entrava el guanyador de la edició de 2017, Angel Martínez (40:47) del FACVAC. El tercer esglaó del podi ha estat per Gabriel Alandete (40:50).

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Espe Bernat (49:17) del club C.E. Trail Tarraco. Uns 40 segons després, passava per meta la seva companya de club, Soraya Martinez (50:04). En tercera posició ha quedat Paula Cerro (50:40) de Trail Tarraco.

Un cop acabada la cursa, ha estat el torn dels més petits. Prop d’una cinquantena d’infants han participat a les curses infantils en un recorregut senzill per la rambla del barri.

La jornada ha finalitzat amb el ja clàssic pilar de 4 de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, que amb els seus més de 70 voluntaris ha fet possible l’èxit de la cursa.

Resultats Oficials: https://kupeka.com/ranking/51.127/cursa-pont-del-diable