Tancat parcialment l’amfiteatre per unes esquerdes

L’entrada serà gratuïta mentre duri la circumstància

Per . Actualitzat el

Aquest matí s’ha procedit al tancament provisional de l’accés a l’arena de l’Amfiteatre, a causa d’unes esquerdes. El setmanari NotíciesTgn ja va advertir d’aquest fet fa més de tres mesos i, després dels informes tècnics encarregats aleshores, el consistori ha decidit dur a terme aquest mesura. Segons informa l’Ajuntament de Tarragona, els informes tècnics en recomanen el tancament per «un principi de prudència davant les esquerdes detectades al mur posterior de la grada afegida el 1979». L’accés quedarà tancat mentre s’avalua la seguretat de la zona i els dies que duri aquesta circumstància l’entrada serà gratuïta.

La consellera de Patrimoni, Begoña Floria, ha explicat «ens ha costat molt prendre aquesta decisió perquè l’Amfiteatre és el monument més visitat de la ciutat, però es tracta d’un tancament parcial que només afecta la zona de l’arena. Els serveis tècnics estan treballant de manera prioritària per donar una solució i garantir la seguretat en la visita».

Recordem la portada de l’edició del 25 d’octubre en la qual el setmanari avançava aquest fet: