ANC i Òmnium fan una crida a manifestar-se a Barcelona

La concentració de la plaça Imperial Tàrraco és manté

Per . Actualitzat el

Pere Grau, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium de Tarragonès, han participat en l’aturada que s’ha dut a terme davant de la delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona. Ambdós han manifestat el seu rebuig a les detencions d’ahir dels presidents de les entitats sobiranistes i han fet una crida a la ciutadania per anar a Barcelona a manifestar-se. «El centre està a Barcelona, tenim els mitjans internacionals, tenim la força i tenim l’organització», ha explicat Codines.

Amb tot, el Comité de Defensa del Referèndum de Tarragona, manté la concentració al davant de la subdelegació del Govern central a la plaça Imperial Tàrraco a les set de la tarda. En tots els casos, es demana que siguin manifestacions silencioses amb espelmes.