La Baixadeta enceta la Santa Tecla petita amb un bany de masses

Aquest dimarts es durà a terme el Seguici petit

Per . Actualitzat el

Els més petits han gaudit de l’adaptació infantil d’un dels actes estrella de les festes, la Baixa de l’Àliga. Aquest dilluns a la tarda la Baixadeta ha permès als infants de la ciutat portar l’aligueta, la mulasseta, el lleonet, els gegants negritos i moros petits i la cucafereta. Des de les escales de la catedral fins davant del palau municipal, les rèpliques petites dels elements festius han ballat al so de les bandes amb més o menys gràcia depenent de la força dels menuts.

Aquest acte dóna el tret de sortida als dies de festa adreçats a la participació dels nens i nenes de les colles. Aquest dimarts, amb el Seguici petit i, dimecres, amb el correfoc petit, seran ells i elles els actors de la festa que, de cara al cap de setmana, arribarà al seu punt àlgid amb els actes tradicionals.