Decathlon organitza un circuit per als nens de la Fundació Estela

La botiga d’esports enceta una col·laboració amb l’escola que s’allargarà durant el 2017

Per . Actualitzat el

Els nens i nenes de la Fundació Estela han gaudit d’activitats físiques diverses gràcies a una nova col·laboració que el centre ha encetat amb Decathlon. Un castell inflable, porteries de futbol, cistelles de bàsquet, un llit elàstic, dianes i molts exercicis més han format part del circuit de psicomotricitat que el personal de Decathlon ha preparat per a l’ocasió. «El que volem és potenciar les seves habilitats i apropar-los al món de l’esport que és molt saludable física i mentalment», explica la Isabel Quero, hostessa de recepció de Decathlon Tarragona.

A banda de les activitats esportives, els nens i nenes de la Fundació Estela han participat també en un taller de dibuix i posterior estampació de samarretes. Una experiència completa que des de la direcció del centre es valora molt positivament. «Estem encantats. Els hi va molt bé sortir de la rutina del centre i tenir aquests espais de lleure per a ells sols, sense estar pendents que altres nens els molestin o els donin un cop sense voler», comenta la directora de l’escola, Sandra Valls, elogiant el tracte del personal de la botiga esportiva que s’ha bolcat amb l’activitat.

Un total d’onze nens i nenes del grup dels petits d’Estela han participat en aquesta activitat que es preveu que es continuï realitzant durant el 2017 amb la resta de grups del centre i adaptada a les edats. El transport l’ha dut a terme la Creu Roja i, a banda del personal del Decathlon, nombrós i il·lusionat, cinc monitors de l’escola de la Fundació Estela s’ha desplaçat fins a la botiga les Gavarres.