Tot a punt per la Setmana del Còmic de Tarragona

Conferències, exposicions i cinema, els plats forts del cicle

Per . Actualitzat el

La Setmana del còmic torna a Tarragona amb exposicions, conferències, cinema i altres activitats relacionades amb el món de la il·lustració. Del 21 al 27 de novembre es durà a terme aquest cicle. Set dies durant els quals l’Antiga Audiència acollirà l’exposició «Perifèria d’un somni. El cinema de Pasolini vist per 5 dibuixants» i el Bar Stone, «Edicions de còmics Marvel», per David Badia.

El gros dels actes es realitzarà a l’Antiga Audiència i el plat fort de la setmana seran les conferències. La primera la farà l’Emili Samper el dilluns 21 de novembre a les 18,30 hores sota el títol Batman: la sèrie animada o com captar l’essència del Cavaller Fosc. Posteriorment es projectarà el film Batman: Mask of the Phantasm de 1993 dirigida per Eric Radomski i Bruce Timm i apta per a tots els públics.

El director del festival, Miguel Villalba, farà la conferència Hugo Pratt Corto Maltés: Viaje a ninguna parte,  el dimarts a les set de la tarda. A la mateixa hora, el dimecres, David Badia ens parlarà de Les dècades prodigioses de Marvel: anys 60, 70 i 80 i dijous 24 de novembre a les 18 hores, elchicotriste presentarà el llibre Entre luz y sombra.

El divendres 25 de novembre, a les set, Daniel Torres parlarà de la seva mirada. I la darrera conferència per part del col·lectiu Amaníaco Ediciones es durà a terme dissabte 26 de novembre a les set. A banda es projectaran els films Gainsbourg, Snowpiercer i Perfect Blue.

Durant la Setmana del Còmic també es duran activitats més lúdiques com la Festa de la caricatura al bar Stone de la plaça dels Sedassos el dijous a les 22,30 hores. i el cine fòrum vermut a la Creperia del Pallol el dissabte 26 de novembre a la una del migdia.