Ballesteros confirma que els Jocs se celebraran el 2018

L’alcalde admet que tampoc «té cap certesa que arribi el finançament de l’Estat» pel 2018

Per . Actualitzat el

Cap autocrítica del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 que considera que endarrerir un any els Jocs Mediterranis «no és un fracàs». Segons Ballesteros i Alejandro Blanco, president del COE, la culpa d’aquest endarreriment és «la manca de govern de l’Estat que hi ha hagut per durant deu mesos». Malgrat i aquest any extra que els Jocs Mediterranis de Tarragona «guanyen», segons Ballesteros «no hi ha cap certesa que arribi el finançament de l’Estat», només té «l’esperança». El dijous, l’alcalde i Blanco es reuniran amb el ministre de Cultura per veure si aconsegueixen més garanties.

No s’ha donat xifres del sobrecost que implicarà aquest ajornament ni tampoc qui el pagarà. El batlle però ha assegurat que «Tarragona no ho pagarà». També s’haurà d’indemnitzar els hotels que havien d’acollir els atletes durant la celebració dels Jocs el 2017 i modificar el marxandatge, però l’alcalde ha preferit no donar xifres.