Noves tendències de consum a la Fira de Santa Teresa

El Vendrell celebra la seva tradicional fira multisectorial del 14 al 16 d’octubre

Per . Actualitzat el

La Fira de Santa Teresa d’enguany, que se celebrarà del 14 al 16 d’octubre, continua la seva transformació, iniciada en l’edició anterior, i s’amplia a nous àmbits per donar espai a la diversitat d’activitats econòmiques. Hi haurà una vuitantena d’estands, a part dels 11 expositors de l’automoció, i ocuparà la zona de la Rambla, de la carretera del Doctor Robert, el c/ Cafès, la plaça Nova i l’aparcament del Puig. Les atraccions s’ubicaran, un any més, a l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports.

Hi tindran lloc l’agricultura ecològica productes km 0, la robòtica i els videojocs; es mantindrà l’espai de recreació històrica de la Fira d’Abans, i es donarà cabuda a les últimes tendències de consum amb la fira Handmade (fet a mà) que, a part d’espais expositius, també oferirà tallers Do it yourself (fes-t’ho tu mateix). Les inscripcions per als tallers es poden fer a través de la pàgina de Facebook Fira de Santa Teresa del Vendrell.
El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha posat de relleu que «la Fira esdevé el gran aparador del Vendrell, on s’interrelacionen els diferents àmbits i sectors: automoció, espai multisectorial, moda, gastronomia i degustacions, cultura popular, a més de tota l’oferta comercial».

Sobre l’automoció, per part del CIT, el seu president s’ha mostrat satisfet per la presència de cinc marques més respecte a l’any passat. Magí Mateu valora positivament aquest increment i el defineix com «una sorpresa agradable per la reactivació del sector». En total, hi haurà onze concessionaris i vint marques. L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha ressaltat que «la Fira és un generador d’activitat econòmica, però també és la nostra festa major de la tardor, en honor a Santa Teresa, amb un programa d’actes culturals, musicals i festius que faran gaudir tant petits com grans, i amb una diada castellera que ens il·lusiona a tothom».

Tant el regidor com l’alcalde han fet menció a la retirada del dia festiu local amb motiu de la Fira, que aquest any i el que ve s’ha passat als dies de la Festa Major. Amb aquest canvi s’espera una dinamització del sector comercial local durant els dies del certamen i passada la Fira se’n farà valoració.

El programa d’actes es pot consultar al web de l’Ajuntament del Vendrell.