Les Tecletes s’avancen a Santa Tecla presentant el barrilet infantil

Enguany va dedicat al drac petit de Sant Roc

Per . Actualitzat el

El Drac Petit de Sant Roc és el protagonista del barrilet infantil d’enguany. En aquesta ocasió, l’autora de la il·lustració és la tarragonina Marta Contreras. Podeu veure els seus dibuixos en contes com Formigues a la cuina de l’editorial Piscina un petit oceà, Els Superherois de la Sang del Banc de Sang o l’Àliga del segon volum de la col·lecció de contes del Seguici de Tarragona d’Insitu Comunicació i l’Associació d’Amics de la Colla Jove. També ha participat en diferents edicions del Festival Minipop.

Les Tecletes han fet 1.800 unitats d’aquest barrilet mida petita que els menuts podran reomplir amb la begudeta que serveixen moltes geladeries de la ciutat. El preu del barrilet buit és de 3.5€ i 5€ ple. Cada recàrrega costarà 2€.

Per aquells que no l’hagin pogut adquirir el dia de la presentació, el barrilet infantil es podrà comprar també a l’estand de la festa, a les botigues To2BB, El Lloro i i la Botigueta de la Festa, als restaurant La Morada i la Mestressa del Tôful, al Tàstum i Can Peret de la Plaça de la Font, a la geladeria de la Plaça del Rei, a As Crechas i a la vermuteria de la Plaça del Fòrum, al Sushi Take Away de Cos del Bou, al Solet i a la geladeria Nocciola Toscana del carrer Major, a la Terrasseta de Santa Tecla al parc Saavedra i com no a les geladeries Raffa Gelatti de la plaça Verdaguer, el Serrallo i el Balcó del Mediterrani, on també es podrà carregar.

El projecte que va néixer en el marc de l’associació Tecletes i que va ser produït per Puzzle, Rusc Produccions i Raffa Gelatti proposa, una beguda deliciosa i saludable, sense alcohol i, per tant, apta per a tots els públics: per a nens, per a embarassades o, senzillament, per a qui opti per gaudir de les festes abstenint-se de beure alcohol. Una refrescant combinació de sucs de maduixa i llimona. Apta també per a celíacs, per a intolerants a la lactosa i a l’ou.

El barrilet infantil es dedica cada any a un element del seguici petit. El primer any va ser l’Àliga; el segon, la Vibrieta; i el tercer, la Mulasseta.

barrilet2