La Chloe es converteix en sirena

La nena pateix una patologia congènita i ha viatjat a Tarragona per complir el seu somni

Per . Actualitzat el

La Chloe ha fet realitat el seu desig i ja és una sirena. La nena, de cinc anys, va néixer amb Síndrome Hipoplàstic al cantó esquerra del seu cor. Una malaltia que en molts casos és mortal i que l’obligarà a suportar diverses intervencions quirúrgiques. Per aquest motiu i gràcies a la tasca de la fundació Make-a-Wish i de la Sirenes Mediterranean Academy, la Chloe ha vingut des d’Anglaterra amb la seva família per complir el seu somni. «Abans de fer les pràctiques a la piscina li expliquem què són les sirenes, com es mouen… i li fem preguntes per saber que en coneix», ens comenta la Susana Seuma, directora de l’acadèmia.

Després de les explicacions ha tocat posar-se a la pell d’aquest ésser mitològic que feia enfollir als mariners amb el seu cant i, més recentment, ha omplert les sales de cinema també a força de cançons. La petita Chloe però ha deixat per un altre dia això de cantar i, després d’uns lògics moments de dubte inicials, la sireneta de cabellera daurada s’ha submergit en aigües tarragonines. Primer a la piscina per practicar i després al Mediterrani al qual Homer cantava.

«Ha estat magnífic», s’exclamava en acabar la mare de la Chloe, la Joanne Wilde. «S’ho ha passat molt bé i seguirà practicant amb classes de natació quan tornem a Anglaterra», ens ha explicat per, tot seguit, confessar-nos entre rialles que el nom de sirena que ha triat la Chloe ha estat Ariel.

Durant aquest bateig de sirena, també hi ha hagut temps per a les fotografies en les quals s’ha pogut veure bé l’aleta blava que ha substituït cames i peus, i un somriure genuí dibuixat al rostre d’aquesta Chloe que, a banda de nom, comparteix també el caràcter lluitador de la famosa Ariel. De moment, ja ha fet seu el medi aquàtic tarragoní i, posats a desitjar, qui sap si d’aquí un fotimer d’anys, amb el cor ja en perfecte estat, la Chloe tornarà a Tarragona i recordarà amb nostàlgia que, a la ciutat mil·lenària, un assolellat dia de maig, es va convertir en sirena.