El Vermut més Solidari es queda lluny del Record Guiness

Els diners recaptats ajudaran als nens i nenes amb distròfia muscular congènita

Per . Actualitzat el

La nova edició del Vermut més Solidari celebrada a la Rambla Nova de Tarragona no ha aconseguit signar el Record Guinness World i convertir-se en el vermut solidari més gran del món. Malgrat tot, la iniciativa, organitzada per Tarragona Ràdio amb motiu del 30è aniversari i amb la intenció de recaptar fons per a la Fundació Noelia, va repartir, segons l’organització, «900 degustacions de Vermut Yzaguirre, que sumen 170 litres». Una xifra que queda a bastanta distància del Record Guiness, situat en 261 litres.

Per a cada degustació s’han donat 2 euros solidaris que han anat destinats a la Fundació Noelia, que ajuda als nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen.

L’acte va incloure l’actuació musical de “Fito Luri”, una màster class a càrrec de l’escola “Sinhus Dansa”, una cercavila a càrrec de la Banda “Sons de la Cosetania”, l’actuació musical de “Joan Rovira” i, per finalitzar, l’exhibició de ball a càrrec de l’escola “Salsaburu”. A més per als més petits, jocs infantils (inflables) i amenitzant l’acte com sempre amb música de DJ durant tota la jornada.

El got de quasi 2,5m d’alçada i 1,25 cm d’ample ha regnat a la Rambla Nova amb 300 litres de Vermut Yzaguirre. El got gegant, que ens ha acompanyat en d’altres festes (Plaça de la Font, Camp Clar, Serrallo i Plaça de Cuba), és de fibra de vidre i compta amb els seus glaçons, oliva i tall de taronja i, a través de dues aixetes, a la seva part inferior, s’extreu el vermut.