Nou consultori i centre de serveis per a la gent gran a les Peces

L’edifici inclou també un centre de serveis per a la gent gran

Per . Actualitzat el

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, i l’alcalde d’Albinyana, Quim Nin, han visitat el nou consultori mèdic de les Peces, ubicat a la rambla del Penedès. Aquest nou equipament, que servirà com a centre de serveis per a la gent gran, ha estat construït gràcies a les aportacions de la Generalitat mitjançant el Pla Únic d’Obres i Serveis del Departament de Governació, la Diputació de Tarragona i fons propis de l’Ajuntament albinyanenc.

Borràs ha posat en valor l’ús d’aquests recursos provinents del Govern català manifestant que «és bo veure que el país fa obres d’aquest tipus i, en aquest cas concret, poder millorar el municipi amb aquest edifici polivalent que facilita al conjunt de la ciutadania d’Albinyana unes millors prestacions».
El consultori disposa d’una sala d’espera, una sala de consulta de medicina general, un sala d’infermeria i tractaments i altres espais per al personal com un despatx per l’administrativa o una sala d’arxiu. Al consultori també hi haurà material mèdic nou, desfibril·lador, nevera per a vacunes i material per extraccions.
L’alcalde d’Albinyana, Quim Nin, recorda que «és un equipament volgut des de fa molts anys, ja que els professionals que històricament havien treballat en unes condicions diferents, amb un consultori petit i entranyable però que en ple segle XXI necessitaven d’una obra ben condicionada per poder donar totes les prestacions que es requereixen». El batlle també ha recordat que a banda del dia de visita per medicina general també hi passarà consulta el pediatre i que es preveu que s’implementin «altres serveis a través de la Xarxa Santa Tecla que n’estem molt contents de la gestió que fa en aquesta comarca anirem ampliant».
Ja es va fer una jornada de portes obertes per tal d’ensenyar a la gent del municipi el nou equipament.