Nou reconeixement per a la violinista Jennifer Panebianco

Ha estat seleccionada dins del concurs internacional de violí Il Piccolo Violino Magico que tindrà lloc aquest estiu a Itàlia

Per . Actualitzat el

La Jennifer no para de sorprendre’ns. Si fa uns quants dies coneixíem la notícia que s’havia proclamat guanyadora del primer premi absolut en el 4th Prague International Violí Competition Josef Micka, ara aquesta petita violinista prodigi, de deu anys, ha estat seleccionada per a la gran final del concurs internacional de violí Il Piccolo Violino Magico que tindrà lloc aquest estiu a Itàlia, concretament a la ciutat de San Vito al Tagliamento.

Una final que ja és un premi, ja que li permetrà oferir cinc concerts com a solista amb orquestra interpretant peces de Bach, Vivaldi, Mozart, Saint-Saëns i Sarasate. Es disputarà la primera posició amb joves prodigis seleccionats rigorosament en 15 països de tot el món com el Japó, els Estats Units, Suècia, Suïssa, Itàlia, Corea del Sud, Alemanya, Geòrgia, la Xina, Austràlia, Armènia, Sèrbia i Rússia.

El concurs està presidit pel reconegut violinista rus Pavel Vernikov i és considerat com un dels cinc més importants i difícils del món per a joves intèrprets, els quals viatjaran a Itàlia amb totes les despeses de viatge i estada coberts per l’organització.

Però aquesta no és l’única cita important en l’agenda dela Jennifer per aquest any, ja que també té previst viatjar  a diferents punts de Catalunya, oferir una gira de concerts per Andalusia i un concert al Teatre Principal de Palència. I tot això sense oblidar els seus estudis al Conservatori Professional de Música de Vila Seca on es prepara sota la tutela del professor Josep M. Ferrando.

Des de Noticiestgn desitgem tota la sort a la Jennifer en aquest nou repte!