Jennifer Panebianco guanya un altre prestigiós premi

Per . Actualitzat el

La petita Jennifer Panebianco Del Monaco de 10 anys, estudiant del Conservatori de Música de Vila-seca, acaba d’arribar a casa amb el Primer Premi Absolut  en el 4t Praga International Violin Competition Josef Micka atorgat per unanimitat per un jurat integrat per grans figures del violí com David Takeno, Jiri Panotxa, Pavel Kudelasek, Václav Hudecek entre altres.

Jennifer va interpretar obres del repertori violinístic com Baal Shem d’Ernest Bloch o la Introduction et Tarantelle de Pablo de Sarasate, obra de gran complexitat tècnica que li va merèixer una gran ovació del públic en una competició de gran nivell que va unir violinistes de Rússia, Ucraïna, Alemanya, Àustria, Eslovènia, Azerbaijan, Espanya, Itàlia i la República Txeca. La Jennifer, a més, va rebre el premi especial Via Musica ad Beatum.

Aquest premi se suma a la ja llarga llista de premis internacionals que amb només 10 anys acumula en països com França, Eslovènia, Anglaterra, Itàlia, Grècia, Rússia, etc. 

Jennifer va fer el seu debut com a solista amb orquestra als vuit anys  i en aquests darrers dos anys ha actuat amb orquestres a França, Itàlia, Rússia i Espanya. El passat mes de desembre va actuar amb la prestigiosa orquestra catalana Camerata XXI interpretant Les estacions de Vivaldi i obres de Sarasate al concert de Nadal que Rotary Club organitza a Reus.