La Festa de l’Arbre planta una quinzena d’alzines

Unes seixanta persones van assistir a la trobada festiva

Per . Actualitzat el

Gairebé seixanta persones van participar en la Festa de l’Arbre del Catllar. La jornada va començar el diumenge al matí amb un esmorzar de botifarra a la brasa i la posterior plantada al riu Gaià. L’activitat s’ha dut a terme en dos grups: un per plantar el talús del costat de la fàbrica i l’altre per plantar-lo al pont vora la fàbrica de les garrofes. S’han plantat les alzines d’en Bigas Luna, 15 exemplars i diferents plantes del bosc de ribera, tot explicant el projecte de “El gran capital” (www.elgrancapital.com) que reparteix alzines dedicades a en Bigas Luna arreu.

«Volem que aquests espais deixin enrere la canya americana, espècies exòtica difícil d’eradicar i donin pas a plantes pròpies de la vora del riu, amb tamarius, freixes, matabous o roser salvatge. Tot plegat ha quedat molt bonic i coronat amb les alzines», expliquen els responsables del projecte agraint la col·laboració dels ciutadans i del consistori del Catllar.