PortAventura agafa forma de món

El ressort es reinventa amb la mirada posada a l’inauguració de FerrariLand de l’any vinent

Per . Actualitzat el

 

Paper cuixé de somriure permanent i algun actor i actriu de prestigi donen el tret de sortida a la nova temporada de PortAventura. Enguany el ressort arrenca sense cap atracció nova però no pas mancat d’expectació. Joves d’arreu d’Europa han estrenat la 21a temporada del parc que es reinventa per convertir-se en PortAventura World.

Hi ha qui voldrà veure alguna similitud amb Disney World i més si enfoquem la mirada cap a l’any vinent. El 2017 és l’any de Ferrari Land o, el que és el mateix, la temporada vinent el cabalino rampante serà l’encarregat d’encetar la temporada convertint-se en el tercer parc adscrit a PortAventura. Un parc que acollirà la muntanya russa més alta d’Europa. L’Accelerador vertical de 112 metres d’alçada que sotmetrà als valents passatgers a una acceleració superior a la dels cotxes de Fòrmula 1: de 0 a 180 km/h en cinc segons!

PortAventura, Costa Caribe i Ferrari Land formaran, junt amb la resta d’equipaments complementaris aquest Orlando de la Costa Daurada que resta a l’expectativa de veure que passa amb BCN World.

Es faci o no el projecte milionari dedicat als amants dels casinos, PortAventura segueix amb pas ferm el seu camí per convertir-se en el parc temàtic més important d’Europa. Només cal veure el somriure permanent del Woody acompanyat de celebritats tan notables com l’actriu Cayetana Guillén Cuervo, el Langui o el Santi Millán i youtubers tan coneguts com Town Gameplay.

I és que no és per menys, ja que els responsables del ressort afirmen que van tancar el 2015 havent superat la barrera dels 4 milions de visitants i signant la segona millor temporada de la seva història. Remarquen un any d’èxit en l’apartat del Business & events. I preveuen que aquesta temporada començarà amb un 100% de les places ocupades per Setmana Santa.