La Mulassa ja té la seva mona

La reproducció de xocolata es pot adquirir a diversos comerços tarragonins

Per . Actualitzat el

L’afició dels tarragonins a escalfar motors per Santa Tecla des de primers d’octubre és ben sabuda. La ressaca i les ganes de tornar-hi s’ajunten perillosament i això fa que el cap no pari de donar tombs buscant formes d’avançar les festes. N’hi ha que posen el Bou i la Mulassa al pessebre, altres aprofiten el Carnaval per emular el seu element del Seguici preferit i molts nens i nenes recorden als seus padrins que prefereixen una bèstia, un nano o un gegant al Messi o el Bob Esponja per la mona. Per aquests teclers de soca-rel i per a la resta de tarragonins el pastisser Ramon de la Fuente ha fet una reproducció de xocolata de la Mulassa de Tarragona.

De moment se n’han fet 75 unitats que s’incrementaran depenent de la demanda, ja que, al cap i a la fi, ha estat per petició popular que el pastisser reusenc ha decidit fer aquests pas.

La Mulassa de xocolata d’aquest artista pastisser es pot adquirir per 45€ a: Cansaladeria Maria Jesus (c. Merceria , 25); Carnisseria i Xarcuteria Meritxell (c. Reding, 34); Queviures (c. Mallorca, 1) i Llao Gelats (Rambla Nova).