Marató literària a la Biblioteca Municipal

Alumnes de diferents col·legis del poble faran lectures relacionades amb l’obesitat i la diabetis, per col·laborar amb la Marató de TV3

Per . Actualitzat el

Constantí celebrarà aquest pròxim dijous dia 3 de desembre una Marató Literària a la Biblioteca municipal. Es tracta d’una de les activitats que es faran per col·laborar amb la marató de TV3 que tindrà lloc el pròxim 13 de desembre i que enguany estarà dedicada a la divulgació i recaptació de fons per a la investigació científica de la diabetis i l’obesitat.

Durant tota la jornada de matí alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles llegiran contes relacionats amb l’obesitat i la diabetis. Durant la tarda, els protagonistes seran els usuaris del Centre Obert, membres del Club de Lectura de la Biblioteca, alumnes de lInstitut, i de l’Escola d’Adults i del CPNL que faran una lectura continuada del llibre la marató. L’Ajuntament de Constantí aportarà un euro per cada persona que col·labori en aquestes lectures de manera voluntària. Des de la biblioteca es fa una crida a la participació, i tots aquells interessats en col·laborar ho poden fer adreçant-se personalment a la biblioteca municipal.

També durant els dies 9,10 i 11 de desembre es farà a la Biblioteca un Mercadet solidari de llibres. Durant tres dies trobareu a la Biblioteca un mercadet de llibres procedents de les baixes que hem de realitzar periòdicament a la Biblioteca per motius d’espai i d’actualització del nostre fons. Són llibres que es troben en molt bon estat i que busquen una segona oportunitat per trobar el seu lector.

Els actes que s’organitzen en col·laboració amb la Marató es completaran el pròxim diumenge dia 13 amb la VII edició de la Marató musical que un any més organitzarà l’escola municipal de Música “Rafael Gibert Recasens”, i diverses exhibicions de zumba, i a càrrec dels clubs de Gimnàstica Estètica i del Club Patí Constantí.

cartell sencer web