El televisiu, Toni Cruanyes, premi nacional dels III Premis Comunicació de Tarragona

La gala solidària té lloc aquest dissabte 28 a les 19 h al Tinglado 4 del Moll de Costa

Per . Actualitzat el

El tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona serà l’escenari aquest dissabte (19 h) de la gala solidària dels III Premis de Comunicació de Tarragona, trobada organitzada pel mitjà ‘on line’ ‘La República Checa’, que des de 2013 reconeix la tasca dels professionals de la demarcació que destaquen en les categories d’emprenedoria, periodisme social, imatge, trajectòria professional, premsa local, investigació i 2.0. La gala estarà presidida pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i comptarà amb diverses actuacions d’artistes locals i amb nombroses sorpreses per al públic assistents.

L’acte és obert a tothom.

Enguany la trobada periodística destinarà la recaptació de la gala (a través d’aportacions voluntàries dels assistents comprant butlletes per participar en diversos sortejos de regals) a beques menjador per als escolars més desfavorits de les comarques tarragonines.

Toni Cruanyes, premi nacional aquest 2015.

Pel que fa als professionals premiats, prèvia consideració del jurat integrat per diversos professionals de prestigi de les nostres comarques, només ha transcendit el nom del Premi Nacional, que aquest 2015 recaurà en el presentador del telenotícies de TV3 Toni Cruanyes, que baixarà a Tarragona en persona per recollir el guardó. En edicions anteriors els guanyadors del Premi Nacional havien estat el periodista Manel Fuentes (2013) i el meteoròleg Tomàs Molina (2014).