La Cambra demana infraestructures dignes

L’ens cameral ha enviat una carta a la Ministra de Foment explicant els greuges que pateixen les infraestructures al territori

Per . Actualitzat el

 

La Cambra de Tarragona ha enviat una carta a la ministra de Foment, Ana Pastor, per posar de manifest les mancances en infraestructures que pateix el territori.

Una missiva que també s’ha enviat a diferents institucions i representants polítics i socials de Tarragona, als quals s’ha convidat a sumar-se al seu contingut.

La Cambra defensa que Tarragona i la seva economia s’estan veient sistemàticament perjudicades per la manca d’inversió en unes infraestructures que resulten vitals per al desenvolupament de la demarcació.

Captura de pantalla 2015-11-13 a las 14.35.13

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, creu que s’està «ofegant» el territori, fet que dificulta que l’economia s’articuli amb normalitat.

Pel que fa a les infraestructures viàries la Cambra de Tarragona ha denunciat la situació en què es troben l’A-7 i l’A-27, unes vies imprescindibles per al moviment de persones i mercaderies al territori que acumulen retards en la seva execució.

Les infraestructures ferroviàries en les quals se centra el document són la concreció d’un calendari que fixi l’arribada del tercer fil, la connexió amb Salou i Port Aventura i l’emplaçament de l’intercanviador de vies a l’Arboç.

Un punt on l’ens cameral topa amb el posicionament del Govern de la Generalitat i amb ajuntaments com el de Tarragona i Reus que aposten per situar-ho a la Granada.

Finalment Suriol ha fet una reflexió sobre el comportament dels diferents governs, autonòmics i estatals, amb Tarragona, remarcant «que podien haver fet més pel territori».