El restaurant PizPaz de Torredembarra incorpora les fondues a la carta d’hivern

Per . Actualitzat el

El passat mes de març va obrir les portes el restaurant PizPaz, dirigit per la família Fernández Jordi, per complementar l’oferta culinària que ofereixen al reconegut restaurant El Capitán de Torredembarra. Amb un toc més desenfadat, el PizPaz es basava inicialment en una cuina italiana de qualitat on es poden gaudir saboroses pastes, pizzes, arrossos, entrants…, una oferta que a poc a poc ha anat incorporant un toc més marcat de cuina mediterrània i catalana sobretot en els entrants, els arrossos i els segons plats, especialment de peix, fent honor a la seva ubicació marinera davant del mar.

Tota la família de restauradors comparteix la direcció de l’establiment, tot i que són l’esposa i la filla de Manuel Fernández, Monika Jordí i Victoria Fernández, les que tenen cura de la cuina i de la sala, juntament amb la parella de la Victoria, en Richard. La seva és una direcció fresca i innovadora quant a la manera de preparar els plats i també en la decoració de l’establiment.

Després d’un primer estiu en què el restaurant ha tingut una gran acollida, PizPaz enceta la temporada d’hivern amb una nova carta on aposta per un plat molt propi del país d’origen de la Monika, Suïssa. Es tracta de les fondues, en aquest cas de tres especialitats concretes: de formatge (amb diferents especialitats de formatge suís); Bourguignonne (amb diferents tipus de salses) i Chinoise (o fondue xinesa en què la carn es cou en un brou de carne –bouillon–, que també se serveix), totes acompanyades de guarnició.

La carta es completarà, com hem dit, amb nous plats de cuina catalana i mediterrània que responen als gustos dels comensals, que d’aquesta manera poden gaudir d’una oferta gastronòmica més àmplia. Així es podran gaudir d’amanides tradicionals mediterrànies, paelles… tot i que les pizzes continuen sent un dels plats estrella del restaurant, elaborades amb ingredients naturals i a la manera tradicional italiana. Es poden demanar per encàrrec i passar a recollir-les pel local.

 

12039360_716343081827156_1288258738599983235_n