Les obres de Ferrari Land tallaran la via que uneix Salou i Vila-seca durant dues setmanes

El tram d’afectació va des de la rotonda del centre comercial Port Halley fins a la rotonda de l’hotel PortAventura

Per . Actualitzat el

L’avinguda Pere Molas, que connecta Salou amb Vila-seca, romandrà tancada a causa de les obres que s’estan executant en els terrenys del futur parc d’atraccions Ferrari Land. Concretament s’estan desviant les canonades d’aigua potable que subministren al complex CRT i part del municipi de Salou i que passen per sota dels terrenys del futur parc. Les canonades existents, que dificulten les obres en el paviment del futur Ferrari Land, es desviaran per fora i es connectaran mitjançant un nou traçat.

Les obres tenen un cost de 345.000 euros que assumirà PortAventura, i es preveu que tinguin una durada de dues setmanes. Concretament el tram d’afectació va des de la rotonda del centre comercial Port Halley, fins la rotonda de l’hotel PortAventura. Es per això que s’ha desviat el trànsit cap al carrer Joan Fuster.

Pel que fa als taxis, s’ha habilitat una parada temporal al costat de l’hotel La Hacienda, ja consensuada amb el sector.

El trànsit de persones continuarà sent per l’avinguda Pere Molas, on s’hi habilitaran uns passos per tal que les persones puguin passar sense problemes.