El drac protagonista també del barrilet

Un semifred amb gelat de Chartreuse serà el nou postre de les festes

Per . Actualitzat el

 

 

Tarragona s’omplirà de dracs aquests pròxims dies. El Drac de Sant Roc vigilarà ben de prop aquesta Santa Tecla i ho farà no només des de les samarretes i els cartells que ja coneixíem sinó que també en els barrilets de les festes. Chartreuse ha triat la bèstia de foc per caracteritzar un dels elements centrals de la festa, el recipient per excel·lència de les mamadetes, el barrilet de Santa Tecla. El dissenyador tarragoní Edu Polo ha donat vida al drac que enguany compleix 30 anys i que ho fa tenyint Tarragona del seu vermell sobre un fons groc com les flames que treu dels ullals.

Com cada any, Chartreuse renova la seva amistat amb la ciutat creant una edició especial del seu licor. De 43 graus, com el que anys enrere es fabricava a Tarragona, i amb un etiquetatge especial, les 1800 ampolles de Chartreuse groc i les 600 del verd es podran trobar i diversos comerços de la ciutat.

A banda, l’empresa francesa col·labora una sèrie d’actes com cada any que inclouen La mamadeta al carrer que es fa a la plaça del Fòrum, el clàssic Cafè, copa i puro per un duro o el taller de cocteleria que organitza el Patronat de Turisme de la ciutat. Enguany però la novetat arriba en forma de postre de les Festes que es presentarà el 16 de febrer a la plaça Verdaguer i consistirà en un semifred amb gelat de Chartreuse.

A banda, prop d’una seixantena de treballadors de Chartreuse visitaran la ciutat en el marc de les festes. Un viatge que molts tarragonins (entitats i particulars) ja han fet a la inversa i que enguany servirà per donar a conèixer la nostra ciutat.

Per garantir la qualitat de les mamadetes, Chartreuse repartirà uns cartells identificatius als establiments que les elaborin com cal, amb els dos tipus de licor i amb granissat de llimona.