Vettel dóna el tret de sortida al projecte Ferrari Land

El tetracampió de F1 posa la primera pedra del futur parc d’atraccions de la marca d’automòbils italiana

Per . Actualitzat el

 

La pompa de Ferrari ha arribat a Tarragona omplint de vermell PortAventura. El Cavalino Rampante ha portat el seu pilot estrella per presentar el projecte del futur parc temàtic que preveu una inversió de prop de 100 milions d’euros. Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats i disposarà de diverses atraccions relacionades amb l’escuderia.

En l’acte de posada de la primera pedra, Maurizio Arrivabene, responsable de l’equip Ferrari, ha posat en relleu la importància del projecte que «ajuda a la millora econòmica del territori alhora que fa feliç als usuaris».

El president de la Generalitat ha considerat fonamental que marques de la importància de Ferrari triï invertir a Catalunya i ha posat èmfasi en el paper del turisme com a font de riquesa del país.

El pilot de Ferrari Sebastian Vettel ha estat l’encarregat d’amenitzar l’acte amb la seva arribada al volant d’un automòbil de la marca italiana i contestant les preguntes dels periodistes que li ha traslladat el presentador de l’acte, Santi Millan. Per acabar, el tetracampió del món de F1 ha posat un maó portat de Maranello que simbolitza la primera pedra del nou parc.

A continuació podeu veure la conversa entre Vettel i Millan.