Comença el dTapes més antic de Catalunya

Hi participen 57 establiments, cinc dels quals ofereixen còctels

Per . Actualitzat el

Comença el Tarragona dTapes amb una ruta inaugural amb el trenet turístic. Tastets tan diversos com un entrepà de sipions amb allioli de Chartreuse o un milfulls de poma amb formatge de cabra, encenalls de foie i un regalim de Pedro Ximénez amb panses participen en aquesta setena edició de la ruta de tapes més antiga de Catalunya.

Tota la informació de les tapes està inclosa a l’APP del certamen on també s’informa de les diverses promocions que enguany s’ofereixen.

La ruta mou milers de persones que guiats pel tapòdrom descobriran diversos restaurants de la ciutat i un tastet de la seva cuina.

Un total de 52 establiments oferiran les seves propostes a dos euros i mig als tarragonins que les podran maridar amb cervesa Moritz o amb vi Molí de Foc. A banda, cinc locals nocturns recuperaran la TapaNuit, un còctel a tres euros i mig. El VII Tarragona dTapes s’allargarà fins al pròxim 19 de maig.