Un tarragoní a Masterchef

Kevin forma part dels quinze seleccionats per participar al programa de la 1

Per . Actualitzat el

El participant tarragoní de la tercera edició de Masterchef és de nacionalitat belga. L’any passat va abandonar la carrera d’arquitectura per estudiar cuina, després de descobrir la seva autèntica passió. Model en ocasions i cambrer per pagar-se els seus estudis, els responsables del programa el descriuen com «un boig dels esports, especialment del vòlei. És un noi madur, d’idees clares, que sap que va decebre al seu pare quan li va comunicar que el seu fill més brillant abandonava una carrera, perquè sentia que la seva veritable vocació estava en una cuina. Ara veu en MasterChef la possibilitat de fer realitat el seu somni de convertir-se en xef i que el seu pare torni a sentir-se orgullós d’ell».

Ahir va donar el primer pas cap aquest objectiu superant la criba del primer programa en el qual participaven trenta concursants i en va quedar quinze.