Els veïns de l’Otto Zutz es reuniran amb l’alcalde Ballesteros l’1 d’abril

Volen trobar una solució per evitar els aldarulls que es produeixen els dijous a la nit i als caps de setmana als voltants de la discoteca

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, rebrà els veïns dels carrers propers a la discoteca Otto Zutz el pròxim dimecres 1 d’abril. Els veïns van denunciar a NotíciesTgn que «estan farts del vandalisme» que es viu al barri les nits de dijous i cap de setmana.

Els veïns volen deixar clar que no demanen que el local d’oci nocturn tanqui les portes. «Dins de la discoteca que facin el que vulguin però, com a mínim, que els veïns no hàgim de veure les baralles i sentir xivarri», demana el president del número 6 de la rambla Francesc Macià, Josep Alonso.

Des de l’Ajuntament de Tarragona ja han anunciat que tant la Guàrdia Urbana com els serveis de neteja incrementen els seus esforços durant els dies més conflictius per tal d’evitar el màxim de molèsties possibles als veïns.

Malgrat això, i tot i les reunions mantingudes entre els residents a la Rambla President Francesc Macià i diversos regidors del consistori tarragoní, Alonso admet que està «fart de trucar a la policia cada vegada que hi ha un aldarull i de posar denúncies» sense aconseguir que la situació millori. Admet també que una família de la zona està recorrent a ajuda psicològica a causa de l’estrès ocasionat per les molèsties constants en horari nocturn.

La reunió amb el batlle de la ciutat es durà a terme el primer dia d’abril a la una del migdia i ambdues parts intentaran trobar alguna manera de resoldre aquest problema que causa tantes molèsties al veïnat de la zona.