Ballesteros proposa un manifest a la ciutadania en defensa de les millores ferroviàries a Tarragona

Els tarragonins poden signar el document al web de l’Ajuntament

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona fa una crida a la ciutadania perquè doni suport al Manifest en defensa de les millores ferroviàries a Tarragona. El document exigeix al Govern central que prioritzi el tercer fil i el corredor mediterrani sense perjudicar la ciutat.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, es va reunir amb representants d’unes quaranta entitats de la ciutat per presentar el Manifest en Defensa de les millores ferroviàries a Tarragona i proposar accions. L’acte es va dur a terme el passat dijous a l’Institut Municipal d’Educació amb la intervenció del tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo.

Els diferents agents implicats han mostrat unitat i constituiran una comissió de treball per tal de pressionar el Ministeri de Foment, sense descartar la convocatòria de mobilitzacions i protestes. L’alcalde ha desgranat les demandes avalades per tots els grups municipals en el plenari, que s’han plasmat en un manifest. Ballesteros ha fet una crida a la ciutadania perquè s’hi sumi i participi en la recollida de signatures que s’ha posat en marxa.

En el darrer plenari tots els grups municipals van aprovar per unanimitat una moció en defensa de les millores ferroviàries per Tarragona. L’acord recollia les demandes de la ciutat pel que fa a les millores en el transport de mercaderies i viatgers i la connexió amb les principals ciutats i centres de negoci espanyols i europeus. L’Ajuntament ha acordat que aquesta moció esdevingui un manifest al qual li doni suport tota la societat civil tarragonina.

La campanya de recollida de signatures per adherir-se al Manifest es pot fer al web: www.tarragona.cat/manifest-millores-ferroviaries.