L’Ajuntament de Tarragona portarà Adif als tribunals per «abandonament» de l’estació de Renfe

Ballesteros: «No puc permetre que es riguin per més temps de la ciutat de Tarragona»

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. ha declarat a notíciestgn que el consistori tarragoní presentarà denúncia judicial contra l’empresa pública Adif, responsable de les inversions ferroviàries estatals, per «incompliment manifest de la seva obligació de suprimir les barreres arquitectòniques i per abandonament d’una infraestructura pública de primer nivell». Ballesteros recorda que la de Tarragona és la segona estació més important de Catalunya quant a fluxe de passatgers i que «l’estat actual de l’estació no es pot permetre. No puc permetre per més temps que es riguin de la ciutat de Tarragona», ha afegit.

En una entrevista concedida al mitjà, Ballesteros apunta que «jo vaig donar a la Ministra de Foment el termini d’un any quan vam començar a parlar del tema del tercer fil ferroviari, un projecte en què jo estic d’acord sempre que vagi acompanyat de millores en la seguretat de la línia i de l’estació. No pot ser que tinguem l’estació com la tenim. És per això que estem preparant denunciar jurídicament Adif per incompliment de la seva obligació d’eliminar les barreres arquitectòniques i per abandonament d’una infraestructura pública de primer nivell.  Hem donat moltes oportunitats a la ministra de Foment i a tot el seu equip i estem cansats. No estic disposat a permetre que es riguin més dels tarragonins. Si cal, convocarem mobilitzacions, recollirem signatures i emprendrem accions legals al màxim nivell. Convocarem la societat civil tarragonina, que quan es mou unida és capaç de moltes coses».

 

  • Jordi Allegue

    Jo m’estic plantejant denunciar l’Ajuntament de Tarragona i el seu Alcalde (q te tota la raó pel q fa a l’estació de Renfe), per l’abandonament, bruticia i mal funcionament dels ascensors i les escales mecàniques del pas soterrat de la Plaça dels Carros i per la TOTAL impunitat en que treballen els bars nocturns de la Part Baixa amb “botellons”, crits i sorolls insoportables fins a les 5 del matí dels dijous, divendres i dissabtes…. Potser també convocaré a la ssocietat civil tarragonina,

  • conxita fenés serrano

    el titular diu ” portarà als tribunals..” fa dies que es va anunciar, encara no s’ha fet ?