Moda Amiga i la Xarxa ECO incloses al Pam a Pam

El nou mapa d’economia solidària inclou aquests dos projectes tarragonins

Per . Actualitzat el

La botiga Moda Amiga, ubicada al carrer Gasòmetre, i la Xarxa ECO, una associació que fomenta una economia que estigui al servei de les persones i sigui respectuosa amb el medi ambient, són les úniques representants de la ciutat en el Pam a Pam, un mapa col·laboratiu que mostra iniciatives del consum responsable i l’Economia Solidària a Catalunya. Es tracta d’una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per «transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra».

A dins de l’espai web s’hi poden trobar alternatives que ofereixen productes de proximitat, que «ens deixen invertir els nostres diners en una banca coherent amb els nostres valors, que permeten el subministrament d’energia verda i renovable a la llar, una vida més comunitària».

A hores d’ara hi ha més d’un centenar de botigues, empreses i associacions marcades al mapa interactiu amb tota la informació necessària sobre els seus models de negoci i quins productes ofereixen.

La idea és fer créixer aquest mapa i per aquest motiu les Xinxetes Taronges són les persones que tenen cura de buscar iniciatives de l’Economia Solidària als pobles i ciutats de Catalunya; entrevistar als responsables i pujar-les al web per a què l’usuari les trobi.