Jennifer Panebianco guanya dos nous premis a Anglaterra

L’estudiant del conservatori de Vila-seca segueix arrassant i ja porta deu guardons internacionals

Per . Actualitzat el

La violinista Jennifer Panebianco, de 9 anys i estudiant del Conservatori de Musica de Vila-seca amb el professor Josep Maria Ferrando, acaba de guanyar el Primer Premi Absolut en el Farnham Competitive Music Festival, a Anglaterra, pertanyent a la Federació Britànica Internacional de Festivals presidida per la seva Majestat la Reina Isabel d’Anglaterra. Jennifer va impressionar als membres del jurat amb una presentació d’altíssim nivell on va interpretar obres de diferents estils musicals com el Prealudium und Allegro de Kreisler, el Caprice #2 de Rode i «L’Hivern» de les Quatre Estacions de Vivaldi.

La tarragonina es va presentar en dues categories interpretant estils diferents i en les dues va obtenir el Primer Premi. Amb aquests dos guardons ja sumen 10 els premis que la jove violinista ha guanyat en països com França, Grècia, Itàlia, Eslovènia i Anglaterra. Jennifer fins avui ha guanyat sempre el Primer Premi en tots els concursos en els quals s’ha presentat.

El president del jurat i reconegut violinista Christopher Hirons va escriure sobre ella, «una interpretació realment impressionant, gran precisió, afinació, execució excel·lent, brillant. Jennifer té la capacitat de fer que obres realment difícils semblin fàcils i una enorme gamma de cops d’arc, una actuació enormement plaent».

L’agost passat va estrenar en el Festival Internacional de Música de Cambrils, la seva obra Sueño Veneciano amb la qual Jennifer havia guanyat el Primer Premi en el Concurs de Composició del Conservatori de Vila-seca. rebent una gran ovació del públic present en la Cripta de l’Ermita de Cambrils.

Aquest diumenge que ve tocarà «L’Hivern» de Vivaldi a Moncalieri, Torí, convidada per la seu de la European Music Competition, al costat d’un elenc de grans professionals Italians.