De possible temple mormó a zona verda

L’Ajuntament estudia la possibilitat de canviar l’ús dels terrenys que han aixecat la polèmica a Sant Pere i Sant Pau

Per . Actualitzat el

El Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau va pel camí de convertir-se en una zona verda després que els veïns rebutgessin la proposta inicial de l’equip de govern de vendre els terrenys a una secta perquè hi fes un temple mormó. La decisió encara no està pressa però es mantindrà el vial de connexió amb el centre de paràlisi cerebral, ocupant la mínima superfície possible. Així ho ha afirmat l’alcalde Ballesteros en el marc del ple municipal que s’ha realitzat aquest divendres.

El batlle ha admès que, després de vuit reunions amb els veïns del barri, no hi ha hagut el consens necessari per permetre els mormons instal·lar-hi el seu temple. Així doncs, ha insistit que el projecte per construir el temple mormó ha quedat totalment descartat i que ara es durà a terme un procés de reflexió amb la comunitat religiosa per mirar de trobar un solar alternatiu i de consens per a la construcció del recinte religiós.