6.000€ per al menjador social de Bonavista

Es tracta d’un suplement per sufragar els àpats de 47 infants durant els mesos d’estiu

Per . Actualitzat el

El consell rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials aprovarà el suplement de crèdit a favor de l’Associació Joventut i Vida per un valor de 6.000 euros. Aquest pagament forma part de l’acord al qual van arribar la conselleria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona i els responsables del menjador social de Bonavista per pagar els 47 àpats diaris pera infants necessitats durant els tres mesos d’estiu.

Aquest tràmit havia de passar pel consell rector de l’IMSS sense transcendir a l’opinió pública, però el grup municipal de Convergència i Unió, per boca de la seva portaveu, Victòria Forns, ha denunciat als mitjans de comunicació «l’incompliment per part de l’Ajuntament dels compromisos adquirits amb el Menjador Social de Bonavista impulsat per l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida».

El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha donat resposta a la possible candidata a l’alcaldia per CiU manifestant que «l’Ajuntament compleix i complirà els compromisos que va adquirir amb l’Associació Joventut i Vida i es farà càrrec dels àpats diaris dels 47 infants que durant els tres mesos d’estiu l’Ajuntament va derivar al Menjador Social de Bonavista. Per aquest motiu, el passat divendres, dia 10, es va lliurar als diferents grups municipals, inclòs CiU, la convocatòria d’una reunió del consell rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials que se celebrarà aquest dimecres, dia 15, on es fa consta aquest suplement en l’ordre del dia».

Villamayor explica que «l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació Joventut i Vida van signar un conveni per 30.000 euros, un 70% del qual ja es va fer efectiu mentre que el 30% restant, es lliurarà el mes de gener una cop hagin justificat la despesa.».