Els Stromboli Jazz Band celebren el cinquè aniversari

La banda presenta nou disc el diumenge al Teatre Metropol

Per . Actualitzat el

Els Stromboli Jazz Band celebra el seu 5è aniversari amb un espectacle al Metropol i la presentació del seu segon disc, ‘Be happy’. Tota una declaració d’intencions per part d’un grup que, per sobre de tot, intenta que «la gent s’ho passi bé als nostres concerts», diu el cantant dels Stromboli, el Raül Cid.

El disc inclou 12 temes coneguts pel públic, però passats pel sedàs de la banda tarragonina. «Hem donat el nostre estil a les cançons», comenta el Raül, recordant l’èxit del primer treball dels Stromboli, Smile, un disc del qual van exhaurir la primera tirada de mil còpies i en van haver de fer una segona. «Hi ha persones que m’han dit que se’ls ha fet malbé de tant posar-lo», reconeix el líder de la banda.

El nou espectacle de presentació del segon disc dels Stromboli es durà a terme el 12 de març a les set de la tarda al Teatre Metropol i inclourà un repàs a la trajectòria d’aquests anys, a part d’incorporar novetats i comptant amb la col·laboració de diversos artistes convidats.

Com ja és ben sabut, les seves actuacions destaquen perquè són una barreja de bona música, amb dosis d’humor, teatre i una gran interacció amb el públic.
Des que es van donar a conèixer, el febrer de 2012, han realitzat més de 300 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans. Han participat, entre altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya i al Dixieland de Tarragona, entre altres.