Els Tarragonins il·lustres arriben al menjador social de Bonavista en forma de cromos solidaris

El menjador social reparteix els cromos número 28 i 86 i els ciutadans que s’hi apropin poden fer una aportació voluntària d’un euro

Per . Actualitzat el

El col·leccionable Tarragonins i personatges de les Comarques de Tarragona editat per l’alcaldable de CiU, Albert Abelló, arriba al menjador social de Bonavista en forma de cromos solidaris. A partir d’avui i durant les pròximes setmanes, el menjador social de Bonavista repartirà el cromo número 28, dedicat a Lluís Ponç d’Icart i el número 86, dedicat a Antoni Gaudí. L’horari de recollida és de 08:00 a 14:00, de dilluns a divendres.

Els tarragonins i tarragonines que vulguin aconseguir aquests dos cromos només s’han d’apropar al menjador social, ubicat als baixos del carrer 11 número 41 de Bonavista. Quan els vagin a buscar, els que ho desitgin, poden fer una aportació voluntària d’un euro. Els diners recaptats es destinaran a comprar aliments.

El menjador social de Bonavista va obrir portes l’octubre del 2013 i reparteix àpats cada dia, de dilluns a divendres, a 190 persones amb necessitats econòmiques, una xifra que s’ha quatriplicat en els últims dos anys. «Aquesta és una feina que ens implica a tots», manifesta Abelló, que ha lloat la tasca que realitza aquest menjador gràcies als seus reponsables i a l’excel·lent equip de voluntaris.

Recordem que tota la informació del col·leccionable es troba a la pàgina web www.tarragonins.cat. L’àlbum es pot passar a buscar, gratuïtament, a la carpa ubicada a la Rambla Nova, a l’alçada del carrer Canyelles.