Les cadets del Club d’Atletisme Tarragona, 12es al Campionat de Catalunya de cros

Per . Actualitzat el

El Campionat de Catalunya de cros en categoria cadet va tenir lloc diumenge  passat a Caldes de Malavella. L’equip entrenat per Ferran Tortosa finalitzava en dotzena posició amb les atletes participants Sira Bo (34a posició); Maria Buscail (44a), Mireia López (65a) i Nerea Lago (78a). El campionat per clubs se’l va endur el CA Igualada; segon el CA Vic i tercer el CA Canaletes. Les atletes del CAT van completar un circuit de 3.200 metres amb forts desnivells. També van participar en aquest Cros de Caldes de Malavella dos representants masculins del CAT: Gerard Parera, que va acabar 36è en categoria cadet, i Aleix Lago, que va finalitzar 16è, en categoria infantil.