El Dr. Sergi Boada, proclamat president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

El Dr. Boada ha estat reelegit president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) per la Junta de Govern de la institució

Per . Actualitzat el

El passat 21 de juny, la Junta Electoral del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) va proclamar la candidatura encapçalada pel Dr. Sergi Boada Pié per presidir una vegada més la Junta de Govern del COMT.

La candidatura de Boada inclou els següents membres titulars: Dr. Francesc Feliu Villaró (Vicepresident 1r), Dra. Mireia Garcia Villarubia Muñoz (Vicepresidenta 2a), Dr. Pere Genaró Jornet (Vicepresident 3r), Dr. Manuel Carasol Ferrer (Secretari), Dra. Mª del Carme Boqué Oliva (Vicesecretària), Dr. Francisco Jesús Buj Visedo (Tresorer-comptador), Dra. Meritxell Arenas Prat (Vocal 1r), Dr. Raúl Puig Bitria (Vocal 2n), Dr. Evelio de Jesús Blain Llanes (Vocal 3r), Dra. Irene Bou Tàrrega (Vocal 4t) i Dra. Gemma Ruíz Sabaté (Vocal 5é).

Després d’avaluar els requisits d’elegibilitat i els avals presentats, es va procedir a la seva proclamació provisional. Com no es van presentar altres candidats, no va ser necessari continuar amb el procés electoral. D’aquesta manera, el Dr. Boada va ser declarat guanayador, liderant així la Junta de Govern del COMT sense necessitat de votació.