Stromboli Jazz Band aterra a Portugal

La banda tarragonina participa en el prestigiós Festival Internacional de Dixieland de Cantanhede

Per . Actualitzat el

El reconegut conjunt de swing, dixieland i jazz popular del Camp de Tarragona, Stromboli Jazz Band, s’enorgulleix d’anunciar la seva participació al prestigiós Festival Internacional de Dixieland de Cantanhede, que tindrà lloc el primer cap de setmana de juny a Cantanhede, Portugal. En aquesta ocasió, Stromboli Jazz Band destaca com l’única banda de fora del país entre les sis formacions participants.La banda tarragonina, liderada per Raül Cid, qui també assumeix el paper de trombó i veu, es distingeix per la seva energia contagiosa i la seva passió per la música. La formació es completa amb la participació de Josué García a la trompeta, Ton Solé al banjo i ukelele, Ismael Carles a la tuba, i Adrià Mort a la bateria. Aquests músics talentosos s’uneixen per crear una experiència musical única que busca captivar audiències de tot el món.

El “Festival Internacional de Dixieland de Cantanhede” és una celebració anual del dixieland i altres estils de jazz tradicional, reunits en un entorn idíl·lic i festiu. La participació de Stromboli Jazz Band en aquest esdeveniment subratlla la seva creixent reputació internacional i el seu compromís amb l’excel·lència musical.

Raül Cid, creador de la banda, expressa la seva emoció: “Estem encantats d’haver estat escollits com a representació internacional al Festival de Dixieland de Cantanhede. És una oportunitat única per compartir la nostra passió pel dixie amb una audiència global i per representar la riquesa musical del Camp de Tarragona en aquest escenari internacional.”

Aquest festival, que es durà a terme els dies 1 i 2 de juny, promet dos dies de música en viu, atmosfera festiva i intercanvi cultural, on Stromboli Jazz Band oferirà una selecció del seu repertori més estimat, incloent peces del seu últim àlbum “Dream”, presentat el 2022 coincidint amb el desè aniversari de la formació. A través del seu estil inconfusible i la seva passió per la música, la banda pretén seduir el públic portuguès i compartir la cultura musical catalana amb el món.

Amb un extens currículum que inclou actuacions a festivals de renom com el Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de Sant Sebastià, el Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia), el Festival Eclèctic-Estiu Sonor a Oropesa del Mar, el Festival Cava Jazz de Guardiola de Font-Rubí, i el Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Stromboli Jazz Band ha guanyat un lloc de respecte dins de l’escena musical del territori. Ara, tenen l’oportunitat de portar la seva música al públic portuguès del Festival de Dixieland de Cantanhede on, amb la seva varietat de sons i la seva energia en directe, encisaran l’audiència d’aquest certamen.

Per a més informació sobre Stromboli Jazz Band i les seves actuacions, visiteu el seu lloc web oficial www.strombolijazzband.com o seguiu-los a les xarxes socials.