Concert interactiu de l’Orquestra Camerata XXI a la Residència Santa Tecla Ponent

L’acte s’emmarca en el projecte “Sent la Camerata XXI” del conjunt orquestral

Per . Actualitzat el

Els usuaris i usuàries de la Residència Ponent de la Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla han gaudit d’un concert interactiu de la prestigiosa Orquestra Camerata XXI. L’actuació s’emmarca en el projecte Sent la Camerata XXI de l’entitat musical.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és avançar cap a un model de cultura accessible, inclusiva i transformadora, així com desenvolupar una xarxa de participació cultural més enllà dels teatres i la programació cultural.

Així doncs, els residents han tingut l’oportunitat de presenciar l’actuació de la prestigiosa orquestra sense necessitat de desplaçar-se, apropant la cultura de manera integradora i a l’abast de qualsevol persona, sobretot d’aquelles amb dificultats de mobilitat.

L’entitat pretén amb aquest projecte formar una col·laboració estable els propers mesos amb la residència.

Aquest projecte té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona, i la col·laboració d’Apropa Cultura.